P.V.

Al enkele jaren volgde ik een cursus ‘Intuïtieve ontwikkeling’. Toch was er iets dat ontbrak of niet leek te kloppen. Na een aantal sessies bij jou gevolgd te hebben merk ik hoe dat er een verandering plaatsvindt. Voor mij is tot nu toe de ervaring van een rust zo’n geschenk en dan vooral de eenvoud hiervan  Alsof de weg die ik bewandelde 180 •C is gedraaid, omdat deze echt bij mezelf is te vinden. Maar nog meer, het is er al. Heel langzaam en telkens opnieuw kan ik de keuze maken wat en vooral hoe te doen.  In het gezin is er ook meer rust en harmonie gekomen, zonder dat zij betrokken zijn bij de sessies. Als ik kijk naar wat er zich in de wereld afspeelt, word ik niet meer overvallen door angst. Ondanks dat er in mijn omgeving veel gebeurt wat chaos en onrust met zich meebrengt, merk ik dat er een vertrouwen aanwezig is. Alsof ik er niet mee in wordt getrokken. En ja, soms zit ik er wel in maar weet dat het dan zo is en dat ik volgende stap opnieuw mijn keuze mag maken.

Verder Testimonials

Carolien en haar sessies brengen mij altijd richting en focus, op welk gebied dan ook. Ik kom al geruime tijd voor behandelingen naar Carolien en zij is een ongelofelijke support voor mij in mijn leven. Zij draagt een enorme wijsheid, waarheid en kracht in zich wat mij inspireert om steeds weer meer van mijzelf te laten zien. Na elke sessie weet ik weer waar het écht omgaat en heb ik altijd weer prachtige inzichten die ik mee naar huis neem. Het leuke is, ik kan met elke vraag bij haar terecht. Het is niet dat zij de antwoorden geeft, maar zij laat mij voelen dat ik deze zelf heb. Ik ken weinig mensen die met zoveel liefde, toewijding en integriteit hun werk doen. Ik kan het iedereen aanraden. 

M.R.

Vanaf deze plek wil ik je complimenteren met je kunde, kennis en liefde voor mij als client.  De sessies bij jou hebben mij enorm geholpen om mijn lichaam steeds als uitgangspunt te nemen (en niet wat mijn mind mij voorschoteld) .
Verrassend eenvoudige technieken, als de chakra puncture en hands-on technieken, in samenspraak met mijn voelende aanwezigheid, hebben een positieve uitwerking op mijn denken/voelen gehad de afgelopen jaren.
Eindelijk een nieuwetijds aanpak, die ook voor mij blijkt te werken...

J.R.

Je hebt mij enorm goed geholpen bij het bestrijden van mijn angstklachten. Verder heb je door je behandelingen bereikt dat ik dichter bij mijn gevoel kan blijven; daardoor kan ik beter vanuit dit gevoel mijn lichaam aansturen en ben ik bijvoorbeeld beter (meer geaard) gaan lopen. Ik sta meestal nogal sceptisch tegenover esoterische behandelingen, maar door jouw vakkundig handelen heb ik leren ervaren dat wat jij doet ook echt werkt. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren, die net als ik, twijfelt over alternatieve behandelingen om het minimaal bij jou een kans te geven. Ik heb daar in ieder geval veel baat bij gehad.

T.G.

Elk bezoek aan Carolien is weer anders, maar altijd is het bijzonder en waardevol. Het geeft mij elke keer weer nieuwe inzichten, omdat Carolien me op een liefdevolle manier een spiegel weet voor te houden. Haar behandelingen zorgen er voor dat ik goed in contact kom met mezelf en dichtbij mezelf blijf. Als ik bij haar "op de tafel" lig, voel ik mijn hele lijf, altijd wordt er weer iets anders "aangeraakt". Heel bijzonder en prettig."

D.G.

The weekly Chakra-Puncture sessions during my 5 months of chemotherapy made a massive difference to how my body coped with all the drugs in my body. At the same time you also supported me emotionally and helped me work through my fears, and I had many. With your support and my willingness to look at my fears and old patterns/ behaviors when they arose, I was able to make many new life style choices that were more self loving and self honoring of myself and my body.

J.M.

Carolien heeft de capaciteit om alles wat ik vertel over wat me bezig houdt, in een breder perspectief te brengen. Daardoor kan ik meer acceptatie in mijn lichaam voelen. Mijn lichaam vertelt het verhaal, en Carolien helpt me diepere lagen te ontdekken. De inzichten die ik krijg, kan ik toepassen in het dagelijks leven. Heel fijn!

S.D.

Wanneer ik bij jou kom voor een sessie, is het eerste wat mij opvalt je stilte, openheid en helderheid. Met de eerlijke en liefdevolle warmte die je uitstraalt geef je mij alle ruimte en geef je eerlijk antwoord op wat ik deel. Je laat me zien wie ik in wezen ben. Je voelt goed aan waar ik mezelf in tegen hou en de sessies ervaar ik als thuis komen, weer bij mezelf en laat je me mijn eigen liefde voelen die ik zelf even kwijt was.

Y.C.

De sessies bij Carolien helpen mij de signalen van mijn lijf beter te begrijpen. Ze helpt me dichter bij mezelf te komen. Carolien is iemand bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, wat het makkelijk maakt om dingen te bespreken.

M.M.

Pages