Testimonials

Personal Sessions

Carolien en haar sessies brengen mij altijd richting en focus, op welk gebied dan ook. Ik kom al geruime tijd voor behandelingen naar Carolien en zij is een ongelofelijke support voor mij in mijn leven. Zij draagt een enorme wijsheid, waarheid en kracht in zich wat mij inspireert om steeds weer meer van mijzelf te laten zien. Na elke sessie weet ik weer waar het écht omgaat en heb ik altijd weer prachtige inzichten die ik mee naar huis neem. Het leuke is, ik kan met elke vraag bij haar terecht. Het is niet dat zij de antwoorden geeft, maar zij laat mij voelen dat ik deze zelf heb. Ik ken weinig mensen die met zoveel liefde, toewijding en integriteit hun werk doen. Ik kan het iedereen aanraden. 

M.R.

Vanaf deze plek wil ik je complimenteren met je kunde, kennis en liefde voor mij als client.  De sessies bij jou hebben mij enorm geholpen om mijn lichaam steeds als uitgangspunt te nemen (en niet wat mijn mind mij voorschoteld) .
Verrassend eenvoudige technieken, als de chakra puncture en hands-on technieken, in samenspraak met mijn voelende aanwezigheid, hebben een positieve uitwerking op mijn denken/voelen gehad de afgelopen jaren.
Eindelijk een nieuwetijds aanpak, die ook voor mij blijkt te werken...

J.R.

Je hebt mij enorm goed geholpen bij het bestrijden van mijn angstklachten. Verder heb je door je behandelingen bereikt dat ik dichter bij mijn gevoel kan blijven; daardoor kan ik beter vanuit dit gevoel mijn lichaam aansturen en ben ik bijvoorbeeld beter (meer geaard) gaan lopen. Ik sta meestal nogal sceptisch tegenover esoterische behandelingen, maar door jouw vakkundig handelen heb ik leren ervaren dat wat jij doet ook echt werkt. Ik zou dan ook iedereen willen adviseren, die net als ik, twijfelt over alternatieve behandelingen om het minimaal bij jou een kans te geven. Ik heb daar in ieder geval veel baat bij gehad.

T.G.

Elk bezoek aan Carolien is weer anders, maar altijd is het bijzonder en waardevol. Het geeft mij elke keer weer nieuwe inzichten, omdat Carolien me op een liefdevolle manier een spiegel weet voor te houden. Haar behandelingen zorgen er voor dat ik goed in contact kom met mezelf en dichtbij mezelf blijf. Als ik bij haar "op de tafel" lig, voel ik mijn hele lijf, altijd wordt er weer iets anders "aangeraakt". Heel bijzonder en prettig."

D.G.

The weekly Chakra-Puncture sessions during my 5 months of chemotherapy made a massive difference to how my body coped with all the drugs in my body. At the same time you also supported me emotionally and helped me work through my fears, and I had many. With your support and my willingness to look at my fears and old patterns/ behaviors when they arose, I was able to make many new life style choices that were more self loving and self honoring of myself and my body.

J.M.

Carolien heeft de capaciteit om alles wat ik vertel over wat me bezig houdt, in een breder perspectief te brengen. Daardoor kan ik meer acceptatie in mijn lichaam voelen. Mijn lichaam vertelt het verhaal, en Carolien helpt me diepere lagen te ontdekken. De inzichten die ik krijg, kan ik toepassen in het dagelijks leven. Heel fijn!

S.D.

Wanneer ik bij jou kom voor een sessie, is het eerste wat mij opvalt je stilte, openheid en helderheid. Met de eerlijke en liefdevolle warmte die je uitstraalt geef je mij alle ruimte en geef je eerlijk antwoord op wat ik deel. Je laat me zien wie ik in wezen ben. Je voelt goed aan waar ik mezelf in tegen hou en de sessies ervaar ik als thuis komen, weer bij mezelf en laat je me mijn eigen liefde voelen die ik zelf even kwijt was.

Y.C.

De sessies bij Carolien helpen mij de signalen van mijn lijf beter te begrijpen. Ze helpt me dichter bij mezelf te komen. Carolien is iemand bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde, wat het makkelijk maakt om dingen te bespreken.

M.M.

Pages

Yoga Sessions

I did a six week yoga program with Carolien. During this time I was going through an intense and very stressful time at work which seemed impossible to cope with. I would arrive at the class, very anxious, stressed and completely in my head. The difference after the yoga was amazing. I felt much more in my body, much more connected to the stillness within me, I felt calmer and more accepting. In this calmer space, I left the yoga, knowing the situation at work was not bigger than me and that I could handle it.

The weekly yoga sessions were a great support to me during this difficult period.

J.M.

In de esoterische yoga neem ik echt de tijd om helemaal bij mezelf te komen. Het is voor mij echt een moment wat ik mezelf gun. Het kan gebeuren dat ik bij het begin voel hoe moe mijn lichaam is. En dan weet ik dat ik in de dag te weinig tijd heb genomen om bij mezelf te blijven. Als ik teveel bezig ben met het moe zijn, val ik snel in slaap. Als ik op dat moment opnieuw de keuze kan maken om nu bij mezelf te zijn, blijf ik op een heel aangename manier aanwezig. Na afloop voel ik me veel zachter en soms blijft er een stilte een paar dagen aanwezig ondanks dat ik de dagdagelijkse dingen blijf doen.

P.V.