Over

Carolien Braakenburg - Esoteric Healing

Alles wat ik deel in mijn sessies en presentaties komt voort uit mijn zeer ruime levenservaring en mijn manier van leven. Ik leef vanuit mijn hart en vanuit de diepe erkenning dat onze kwaliteit van energie en onze dagelijkse keuzes het beste medicijn zijn.

Deze principes, het feit dat alles energie is en de verantwoordelijkheid en integriteit die dit bewustzijn met zich mee dragen, hebben mijn leven enorm veranderd. Mijn leven is tegenwoordig vol liefde, harmonie en vreugde en dit deel ik graag met jou.

Ik heb ruim 12 jaar therapeutische werkervaring waarbij ik in verschillende discplines ben getrained zoals shiatsu, acupunctuur, soundhealing, reading en Ayurveda. Tegenwoordig werk ik uitsluitend met de Esoterische Therapien volgens de “Ageless Wisdom” en zoals onderwezen door Serge Benhayon en Universal Medicine.

Mijn werk is in aanvulling op en in samenwerking met de algemene geneeskunde. Beide zijn belangrijke aspecten in het pad naar ware heling en genezing.

Ik ben aangesloten bij de Esoteric Practitioners Association en volledig geaccrediteerd voor alle therapiën die ik aanbied.