Online cursus Esoterische Yoga

Wednesday, 17 September, 2014 to Wednesday, 22 October, 2014

6 weekse Online cursus

Esoterische Yoga 

In ons vaak volle leven lopen we onszelf al snel voorbij en hoewel we voelen dat het soms goed zou zijn om even te stoppen en te voelen hoe het met je is weten we niet altijd precies hoe of wanneer dit te doen.

We verliezen het contact met ons lichaam en bewegen vaak zonder verbinding met onszelf, vanuit een automatisme en onbewust van hoe we ons werkelijk voelen. Zo onstaan er vaak allerlei klachten zoals onrust, slapeloosheid, gedachtes die niet stoppen, ongewenste emoties, stress, burn out of zelfs fysieke pijn, ziekte en ongelukken.

Door middel van zachte en zeer eenvoudige bewegingen van Esoterische Yoga kom je tot rust, kalmeren je gedachten en ontspant je lichaam. Je wordt je bewust van hoe je lichaam is en hoe je je voelt.

Deze 6-weekse cursus biedt je de mogelijkheid om elke week een uur de tijd voor jou te nemen, een uur waarin je ondersteunt wordt om bij jezelf terug te komen Leer je eigen ritme voelen en de signalen van je lichaam te begrijpen en ernaar te handelen en zo de natuurlijke stilte en eenvoud weer terug in je leven te verwelkomen.

 

woensdagavonden
van 17 september t/m 22 okotber 2014 
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: bij jou thuis,
via het gratis te downloaden programma Fuze
Investering : 10 euro per les of 55 euro voor 6 lessen
vooraf te voldoen

 

Voor informatie en boekingen:

contact@carolienbraakenburg.com

0499 707 738 / 06 8182 8169

Download flyer

 

Verder Presentaties en Workshops