Cursus Esoterische Yoga Hoogstraten

Saturday, 4 January, 2014 to Thursday, 5 June, 2014

Door de manier waarop we leven en bewegen zonder verbinding met onszelf, vanuit een automatisme en onbewust van hoe we ons werkelijk voelen en van wat we nodig hebben, onstaan er vaak allerlei klachten. Velen ervaren  onrust, slapeloosheid, gedachtes die niet stoppen, ongewenste emoties, stress, burn out of zelfs fysieke pijn, ziekte en ongelukken.

Door middel van zachte en eenvoudige bewegingen kom je tot rust, kalmeren je gedachten en ontspant je lichaam. Je wordt je bewust van hoe je lichaam is en hoe je je voelt.

Zo bouw je een basis voor een bewustere relatie met jezelf en je lichaam wat zal leiden tot een liefdevollere manier van zijn in je dagelijks leven.

Deze 6-weekse cursus biedt je de mogelijkheid om elke week een uur de tijd voor jou te nemen, een uur waarin je ondersteunt wordt om bij jezelf terug te komen en jezelf van binnen uit te ervaren. Leer je eigen ritme voelen en de signalen van je lichaam te begrijpen en ernaar te handelen en zo de natuurlijke stilte en eenvoud weer terug in je leven te verwelkomen.

Dinsdagavond 1 april t/m 6 mei 204
Aanvang: 19.15 uur
Turnzaal Gemeenteschool, Gravin Elizabethlaan 21, Hoogstraten
Investering: 45 euro of 8 euro per les

Graag zelf meenemen:
een (dik) matje, kussen en deken. Het is aan te raden comfortable kleding te dragen.

 

Verder Presentaties en Workshops